קצת עליי..
שמי ליאת ואני בת 45, אמא לליר ולאופיר ונשואה לניר ולמטבח.
את אירוע הקייטרינג הראשון שלי עשיתי כבר בגיל 15, פשוט כי כבר אז ידעתי שזה מה שארצה להיות שאהיה גדולה.
לאורך השנים למדתי, עבדתי והשתלמתי במיטב המטבחים בתחום הקולינריה זאת, במקביל לאלפי אירועים אותם תכננתי, בישלתי, אפיתי ויצרתי במו ידיי , עבור אנשים יקרים ברגעים המשמחים בחייהם.
אני כאן כדי לתכנן אתכם ועבורכם את התפריט שמתאים לאירוח הפרטי שלכם.
אז קדימה, רוצים אירוח טעים, אסתטי שישאיר את האורחים שלכם עם "אוכל למחשבה" ?
תתקשרו אני כבר במטבח.
ליאת סאסי (45), שפית וקונדיטורית
- בוגרת תדמור 1992 במגמת אומנות הבישול.
- שפית טרקלין VIP מלון דן אילת ומלון רויאל ביץ' אילת.
- שפית טרקלין VIP מלון דן אילת ומלון רויאל ביץ' אילת.
- שפית מסעדת "בובעס" מלון רויאל ביץ' אילת
- שפית ראשית פישמן רשתות
- בוגרת קורסי קונדיטוריה אצל הקונדיטורים המובילים בארץ.
- מנחת סדנאות בתחום האירוח, האפייה הבישול.
"אין אהבה כנה יותר מאשר האהבה לאוכל" (ג'ורג' ברנרד שו)
העסק שלי ליאתי דברים טובים מבוסס על תפיסת עולם שחווית אכילה שלמה ומושלמת כוללת בתוכה את מירב החושים שלנו.
בליאתי דברים טובים, אני משתמשת במיטב חומרי הגלם, מקדישה מחשבה לשילוב של צבעים במנות, בוחרת תבלינים אשר יבואו לידי ביטוי בטעם ובריח. אני מקפידה על מרקמים נעימים ומענגים לחיך, עם אוכל אני פשוט לא מתפשרת!.
כיום , קיימת מודעות רבה לאוכל בריאותי ואיכותי. אצלי בליאתי דברים טובים, תוכלו לשלב עבור האורחים שלכם מבחר מנות אשר יגרמו להם להרגיש שחשבתם על כל אחד ואחד מהם. בתפריט שלי מגוון מנות בריאותיות, צמחוניות , טבעוניות, ללא סוכר, ללא גלוטן ועוד.